ALLIED IN QUALITY

Welkom!

Bij de Mercator Marine Group: dé grootste distributeur van producten voor de Europese markt, opererend vanuit Nederland.

Wie wij zijn ...

Dé nieuwe maatstaf voor one-stop-shopping in Europa voor de maritieme, industriële én recreatieve markt. In 2023 is de naam ‘Mercator Marine Group’ officieel gelanceerd.

Allied in quality

In 2021 is allpa Marine Equipment uit Nederland en Duitsland overgenomen, gevolgd door de overname van Combi Noord in 2022 en, in 2023, de verwerving van Technautic en Technik fürs Boot. Sinds 1 oktober 2023 gaat Technik fürs Boot verder onder de naam allpa Technik fürs Boot GmbH. Deze vier groothandels spelen een cruciale rol in het leveren van technisch-nautische producten aan bedrijven in de watersportsector via een uitgebreide catalogus en webshop. Samen leveren de groothandels meer dan 65.000 producten uit voorraad.

De strategische groei en synergiën die deze overnames hebben gecreëerd, hebben onze positie op de markt versterkt en stellen ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn met hoogwaardige producten en expertise. We kijken uit naar een veelbelovende toekomst waarin we blijven innoveren en onze toewijding aan de watersportindustrie voortzetten.

Onze partners

De Mercator Marine Group bestaat uit bedrijven die landelijk hun sporen hebben verdiend.

allpa

allpa is een toonaangevende Europese watersporthandel, opgericht in 1971, hield het bedrijf zich in eerste instantie bezig met de verkoop van zeiljachten. De daarnaast lopende verkoop van onderdelen zorgde voor een, toen nog niet herkend, synergie-effect. De buitengewone ontwikkeling van deze activiteit zorgde ervoor dat de jachtenverkoop beëindigd werd en dat allpa zich volledig kon concentreren op de marketing van onderdelen en accessoires.

Jaar van oprichting: 1971
Standplaats: Nijmegen
Aantal personeelsleden: 32
Website: www.allpa.com

Combi Noord

Combi Noord is een technische groothandel met een snelgroeiend klantenbestand door heel Nederland die bekend staat om het leveren van een efficiënt leveringsprogramma, gedegen technisch advies en up-to-date productkennis. In twintig jaar is Combi Noord uitgegroeid tot een belangrijke partner voor de jachtbouw, automotive, carrosseriebouw en solar industrie.

Jaar van oprichting: 2003
Standplaats: Grou
Aantal personeelsleden: 18
Website: www.combinoord.nl & www.combinoord.de

Technautic

Technautic richt zich volledig op de watersportmarkt. Een zeer ruim assortiment watersport producten vult het enorme magazijn: van zeer technische accessoires tot stilistische producten die het leven op een boot veraangenamen. Technautic informeert, levert, ondersteunt en heeft een hoge graad van service.

Jaar van oprichting: 1978
Standplaats: Wormerveer
Aantal personeelsleden: 9
Website: www.technautic.nl

allpa Technik fürs Boot

Allpa TFB is distributeur in Duitsland voor de merken Humminbird, Minn Kota, Cannon, Navionics, Rebelcell, Flambeau Outdoors en Airmar. Snelle levering en deskundig advies maken TFB tot een competente en langdurige partner in de watersport- en hengelsportmarkt. Trainingen, installatie en inbouw bieden dealers en daarmee hun klanten een duidelijk voordeel.


Jaar van oprichting: 2011
Standplaats: Paderborn
Aantal personeelsleden: 5
Website: www.allpa.de

Vraag één van onze complete catalogi aan

Geprinte tekst stimuleert het cognitieve vermogen net wat beter. De gebruiker kan heel gemakkelijk snel bladeren en een globale indruk kan opdoen van het gehele assortiment. Van elk assortiment brengen wij jaarlijks een kleurrijke en informatieve catalogus uit.

neem direct contact op!

Vraag één van de gratis catalogi aan

MMG: het huis van sterke merken met +65.000 producten uit voorraad 

Schermafbeelding 2023 11 28 om 10.39.18
Combi Noord 2024

Lees het laatste nieuws

Schermafbeelding 2023 12 18 om 13.17.04

Nieuwe webshop Technautic

December 2023

Met trots presenteert Technautic haar gloednieuwe webshop! Ze hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een vernieuwde online ervaring om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Deze nieuwe webshop is het resultaat van de voortdurende inzet om een gebruiksvriendelijke omgeving te creëren.

De website is ontworpen met de gebruikerservaring in gedachten. De klant zal merken dat het nu veel gemakkelijker is om te bladeren en te vinden wat je zoekt, of het nu gaat om watersportuitrusting, technische ondersteuning of productinformatie. Het geheel kwam tot stand in samenwerking met Mach3Builders en Senang Vormgeving.

Jarno

MMG aanwezig op de Mets 2023

November 2023

Op de Mets 2023, jaarlijks gehouden in de Amsterdam RAI zal voor het eerst de complete stand van MMG worden getoond.

Daarbij zullen alle bedrijven aanwezig zijn die zijn aangesloten bij MMG. Maar verdeeld over de beurs zijn ook stands te bezoeken met leveranciers van MMG, zoals het Italiaanse Quick Marine.

De Mercator Marine Group: dé nieuwe maatstaf voor one-stop-shopping in Europa voor de maritieme, industriële én recreatieve markt

Expertise
Reeds bewezen systematiek
Geavanceerde drop shipment
Snel bestellen
Eén bron met 65.000+ artikelen
Alle grote merken
Contact

info@mercatormarinegroup.nl

Kerkenbos 1015 
6565 BB Nijmegen

Nieuwsbrief